Zelfdenkend vermogen…

Stel: je ziet de foto van een BN’er staan boven een advertentie die gouden bergen belooft met een (slechts geringe) investering waarmee je de crypto handel instapt en winst op winst stapelt.
Binnen no time klotst het ‘geld’ tegen de plinten en kun je lang gekoesterde dromen waar maken.
Waar haal je je gram als je, korte tijd later, aan de rand van de financiële afgrond staat, berooid van alles wat je vóór deze financiële topmove nog wel had, omdat “resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst” en je de kleine lettertjes niet goed hebt gelezen??
Gooi je stront tegen de ramen van de BN’er, klaag je met je laatste centen de aanbieder van de werelddeal aan, of steek je je hand (spreekwoordelijk) in eigen boezem??

Influencers
Natuurlijk een fancy term voor een eeuwenoud fenomeen; maar ik worstel ermee. Pfff, als ik soms hoor, bij welk inhoudsloos gewauwel op sociale media, duizenden volgers zich maar al te graag aansluiten bij de community, vraag ik me ook af wat dit zegt over de volgers…
— natuurlijk doe ik vele, zowel influencers als volgers, tekort bij mijn kort-door-de-bocht-oordeel; chargeer graag in deze —
Ik snap de commercie in het ‘gebruiken’ van populaire influencers voor producten en ik snap de influencer, die handig ‘gebruik’ maakt van populariteit.
Bén je van beroep influencer? Is er een school waar je de opleiding influencer kunt volgen? Of benut je op een hele slimme manier je eigen vaardigheden?
Ik denk het laatste. En daar komt ook wel een tikje jaloezie om de hoek kijken.

Midlife Pleasures
Ik heb natuurlijk een afslag gemist; als influencer had ik MP heel anders in de markt kunnen zetten. Met duizenden, zo niet tienduizenden volgers die maar al te graag de vaak vrolijke kanten van hun overgang willen vinden, beleven en delen.
De MIDLIFE PLEASURES COMMUNITY, met mij als MP queen!!
Gewoon af en toe een Tena-achtig product aanprijzen, waarmee we ons met z’n allen droog door de dag heen kunnen lachen. Of een potje anti-rimpel, waardoor we er weer uitzien alsof we onze ‘tevelen’ achter de oren hebben gestreken en vastgeplakt. Of dat ene pilletje, wat alle overgangs-shit laat verdwijnen als sneeuw voor de zon! YEAH!!
Het geld klotst tegen de plinten en ik hoef niet na te denken waar ik het aan uitgeef; zolang het maar met bakken is ten behoeve van een gezonde economie…

Te mooi om waar te zijn! Steek de hand in eigen boezem; ben die afslag domweg voorbij gegaan…
Wellicht teveel blindgevaren op mijn zelfdenkend vermogen: “Doe maar normaal”??
Maar het zaadje is geplant; wie weet… binnenkort…

Jeanette

Geef een reactie

Your email address will not be published.